Kawai K-300

6 490,00  tai 111 € / kk

Kysy tästä tuotteesta Pyydä vaihtotarjous

(Tuote)Osastot: , , ,

Kuvaus

Uusi Kawai K-300 WH

Erinomainen piano mihin tahansa käyttöön. Hinta-laatusuhde mielestämme markkinoiden paras ja soinnilliset ominaisuudet yltää huomattavasti kalliimpien pianoiden tasolle. Kosketus erittäin hyvä uusien pidennettyjen koskettimien ansiosta ja miellyttää Yamahaan tottuneita myös. Uuden takuu 5 vuotta. Turvallinen ja järkevä ostos.

  • Korkeus 122 cm
  • Leveys 149 cm
  • Syvyys 61 cm
  • Paino 227 kg

Koesoitettavissa Rajamäen varastossamme.

Hintaan sisältyy:

  • 100% tyytyväisyystakuu
  • 14vrk vaihto- ja palautusoikeus
  • Takuu 5 vuotta
  • Luovutushuolto ja 1. viritys

Ominaisuudet:
– Exclusive Millennium III Upright koneisto ABS-hiilikuitu
– Full Duplex Scale (ylä-ja alempi)
– Neotex koskettimisto
– Tuplahuovutetut, mahonkipuiset vasarat

K-300 Uutuusmalli! Palkitun pianon seuraaja

K-300 perustuu menestyneen edeltäjänsä K-3 perintöön. K-3 valittiin vuoden pianoksi neljänä vuotena peräkkäin. K-300 ylpeänä jatkaa siitä ylöspäin mihin K-3 jäi.

Mahonkiset vasaran sydänpuut ja kaksoishuopa vasarat

Mahonkiset vasaran sydänpuut ovat kevyitä ja erittäin herkkiä. Löytyy vain hienoimmista pianoista, mahonkia käytetään vasaran sydänpuuna koko K-sarjan ammatti pianoissa. Kaikki K-sarjan vasarat ovat T-Nidottuja ja sen vuoksi ne säilyttävät vasaran muodon ja sisäkerroksen alushuopa kerros auttaa tuottamaan poikkeuksellisen hienon sävyn ääneen.

Kavennettu kaikupohja on tehty massiivikuusesta

Kaikupohja on pianon sydän. Sen tarkoituksena on muuttaa pianon kielten värähtelyt osaksi rikasta, kaikuvaa sävyä. Kawai käyttää vain suora syistä, tiheästi kasvanutta huippuluokan massiviivi kuusipuuta, joka on sahattu säteittäin. Jokainen kaikupohja on strategisesti kavennettu maksimoimaan kaikupohjan tuottaman soinnin ja sävyt. Vain ne puut, jotka täyttävät tai ylittävät Kawain asettamat vaativat laatuvaatimukset valitaan käytettäväksi näihin amattimaisiin pianohin.

Laajennettu koskettimen pituus

Pidemmät koskettimet tekevät soittamisesta helpompaa ja antavat tasaisemman ja tarkemman vastuksen. Soittaja saa enemmän kontrollia ja enemmän voimaa vähemmällä vaivalla.

Millennium III Upright -koneiston toimintaan vaikuttavat osat valmistettu ABS-Carbo komposiittimateriaalista. Pitkälle kehitetty ABS Styran vie pianon koneiston kehittämisen seuraavalle vuosituhannelle. ABS-Carbon on uskomattoman tukeva ja jäykkä, jolla voidaan luoda toiminnan osia, jotka ovat kevyempiä uhraamatta kestävyyttä. Tuloksena on vahvempi, nopeampi toiminta, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia, parempaa kontrollia ja vakautta kuin tavanomaiset kaikki puusta valmistetut osat. Valmistuksessa päästään täysin tasalaatuiseen lopputulokseen, kun puun laadun vaihtelu ei vaikuta osien toimintaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kawai K-300”