Yritysesittely

Laatusoitin Oy on laadukkaiden käytettyjen ja uusien pianoiden, flyygeleiden ja urkujen erikoisliike. Toiminta-alueemme käsittää koko Suomen. Erikoisalaamme ovat käytettyjen ja tehdasuudistettujen Yamaha pianoiden ja flyygeleiden tuonti Japanista ja niiden jälleenmyynti.

Laatusoittimen toimintamalli

Valitsemme myyntiin vain parhaita käytettyjä laitteita. Olemme niin vakuuttuneita ammattimuusikkoina myymiemme soittimien laadusta, että pianon tai flyygelin osto onnistuu nyt helposti ilman, että tarvitsee vaivautua paikan päälle kokeilemaan. Toimitamme valitsemasi soittimen kotiisi meidän riskillä 100% vaihto- tai palautusoikeudella. Mikäli et pidä soittimesta tai jostain syystä se ei ole sitä mitä oletit sen olevan, puramme kaupan ja haemme soittimen pois tai vaihdamme sen toiseen. Tämä oikeus on voimassa 14 vuorokautta ja senkin jälkeen vaihdamme soittimen 3 vuoden takuuaikana vastaavaan jos se ei miellytä tai jos sitä ei saa säätämällä mieluisaksi.

Noin 80% asiakkaistamme tilaa pianonsa suoraan netistä tai puhelimen välityksellä

Nykyaikainen toimintamallimme mahdollistaa parhaan palvelun ja halvimman hinnan asiakkaillemme. Otamme mielellään asiakkaamme vastaan Rajamäen myymäläämme koesoittamaan soittimia, mutta todellinen ”koesoitto” on tehtävä siinä tilassa missä soitin tulee sijaitsemaan. Voit täysin luottaa ammattitaitoomme valita mieluisa soitin sinulle tarvekartoituksen perusteella tai jos itse tiedät mitä mallia haet, voit ostoksen tehdä netissä tai ottamalla yhteyttä meihin. Laadukkaat soittimemme ovat intonoitavissa ja säädettävissä juuri halutunlaiseksi ja ne ovat tasalaatuisia ja uudenveroisia mikäli myynti-ilmoituksessa ei ole toisin mainittu.

Nurmijärven varastomyymälä

Tervetuloa koesoittamaan myymäläämme osoitteeseen Kievarintie 14 B 8, 05200 Rajamäki, Nurmijärvi, Uusimaa

Tervetuloa koesoittamaan laajaa valikoimaamme myymäläämme Rajamäelle. Vaikka toimimmekin aktiivisesti koko Suomen alueella ja pyrimme mahdollistamaan riittävän informaation soittimista nettiasiakkaille, olet aina tervetullut paikan päälle kokeilemaan soittimia.

Esillä on yli 50-100 käytettyä ja uutta pianoa, flyygeliä, digipianoa ja urkua. Sieltä löydät varmasti omasi. Kaikki soittimet eivät ehdi näytille nettisivuille, joten kannattaa kysyä jos et täältä löytänyt omaasi.

Varastomyymälämme on avoinna sopimuksen mukaan. Jätä toiveesi käyntiajasta yhteydenottolomakkeella tai soita 050 461 8368.

Musiikin ammattilaisina arvostamme soittimien laatua ennen kaikkea. Ota yhteyttä – olemme sinua varten!

Asiakaspalvelu

 

050 4618368 Joose

Sähköposti: info@laatusoitin.fi

 

Myymälä ja varasto

Kievarintie 14 B 8, 05200 RAJAMÄKI

Y-tunnus 2601599-9

Avoinna sopimuksen mukaan. Ilmoita saapumisestasi niin saat parasta palvelua: 050 4618368

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite / OVT-TUNNUS: 003726015999
Välittäjä: OpusCapita Group Oy

Paperilaskut

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Laatusoitin Oy
PL 95198
00063 LASKUNET

Sähköpostilaskut osoitteeseen: LaatusoitinOy.FI.P.121117-6@docinbound.com

 

Joose Vähäsöyrinki

Myynti, toimitusjohtaja

Puh. 050 461 8368

Mikael Mankinen

Asennukset ja toimitukset Oulu

Jaska Risku

Pianoverstas

Puh. 040 5301093

Elias Vuorma

Myynti, logistiikka ja varasto

Puh. 045 8778738

Imre Kovari

Viritykset ja huollot

Puh. 044 275 2622