Asennuta pianoosi tai flyygeliisi Silent-ominaisuus

Tiesitkö, että akustiseen pianoosi on mahdollista asentaa silent-mekanismi jälkiasennuksena?

Silent-ominaisuudella voit muuttaa pianon tai flyygelin vipua kääntämällä mykäksi. Pianon ääni kuuluu soittajalle muita häiritsemättä. Akustiset ominaisuudet säilyvät täysin samanlaisena ja silentjärjestelmä ei vaikuta soittotuntumaan. Sen voi halutessaan purkaa ja asentaa toiseen pianoon. Mitään näkyviä jälkiä asennus ei jätä.

Silent tuo täydellisen sähköpianon herkut akustiseen soittimeesi  – Saat autenttisen kosketuksen ja erittäin realistisen äänen ulos korvakuulokkeilla. Järjestelmä on mahdollista asentaa myös kaiutinjärjestelmiin monipuolisten liitäntöjen ansiosta. Voit valita nykyaikaisen sähköpianon tapaan 127 eri äänestä, eri pianotyypit, eri urkuja, cembalot, orkesterisoittimet jne.

 

MIDI-koskettimisto akustisesta pianosta!

Tämän laitteen avulla akustinen piano on MIDI -yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa. Puhelimen tai padin kautta voit soittaa mitä hienoimpia virtuaalipianoja tai saat yhteyden sävellysohjelmasi kanssa. Voit myös äänittää MIDIn kautta tietokoneelle.

Halutessa mahdollista asentaa lisähintaan myös mykistysjärjestelmä, jolloin akustisen pianon ääni ei soi kun MIDIn kautta pianoa soitetaan.

Hinnasto

Genio silent Premium+ PIANOON asennettuna 1 990€

Genio silent Essence PIANOON asennettuna 1 490€

Genio silent Premium+ FLYYGELIIN asennettuna 2 490€

Genio silent Essence FLYYGELIIN asennettuna  2 190€

Genio Digitizer PIANOON asennettuna 790€ 

Asennus paikan päällä onnistuu Yamahan U-sarjan pianoihin. Mikäli soittimeesi ei voi asentaa silent -järjestelmää soittimen sijantipaikassa, voit itse tuoda soittimesi meille asennukseen tai voimme järjestää kuljetukset alkaen 150€/suunta. Lopullinen hinta määräytyy sijainnin ja paikan haastavuuden mukaan.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Kiitos teille silent pianon asennuksesta! Tämä on paras hankinta vuosiin, on toiminut erinomaisesti ja nyt voin soittaa pianoa rauhassa ilman, että seinänaapurit häiriintyvät.”

"Mahtava ominaisuus, kerrostaloon pianolle varsinainen pelastus!"