Ohita sisältö

Laatusoitin Oy

Myymälä:

Kievarintie 14, 05200 RAJAMÄKI

Olemme auki sopimuksen mukaan. Henkilökuntaa paikalla pääsääntöisesti arkena virka-aikaan, mutta ota ihmeessä yhteyttä etukäteen ja sovi tulostasi. Avoinna sopimuksen mukaan myös muina aikoina esim viikonloppuisin. 

Luotettavaa soitinkauppaa vuodesta 2013 lähtien

Laatusoitin Oy on laadukkaiden käytettyjen ja uusien pianoiden suurin toimija Suomessa. Lisäksi valikoimassa on muita soittimia sekä tarvikkeita mm. flyygelit, sähköpianot, äänentoiston tuotteet, puhallinsoittimet ja kitarat. Valikoima päivittyy jatkuvasti! Toiminta-alueemme käsittää koko Suomen. Erikoisalaamme ovat käytettyjen ja tehdasuudistettujen Yamaha pianoiden ja flyygeleiden tuonti Japanista ja niiden jälleenmyynti.

Laatusoittimen toimintamalli

Toimimme yhdestä varastomyymälästä koko Suomen markkinassa. Kuinka se onnistuu? Valitsemme myyntiin vain parhaita käytettyjä laitteita. Olemme niin vakuuttuneita ammattimuusikkoina myymiemme soittimien laadusta, että pianon tai flyygelin osto onnistuu nyt helposti ilman, että tarvitsee vaivautua paikan päälle kokeilemaan. Toimitamme valitsemasi soittimen kotiisi meidän riskillä 100% vaihto- tai palautusoikeudella. Mikäli et pidä soittimesta tai jostain syystä se ei ole sitä mitä oletit sen olevan, puramme kaupan ja haemme soittimen pois tai vaihdamme sen toiseen. Tämä oikeus on voimassa 14 vuorokautta ja senkin jälkeen vaihdamme soittimen 3 vuoden takuuaikana vastaavaan jos se ei miellytä tai jos sitä ei saa säätämällä mieluisaksi.

Noin 80% asiakkaistamme tilaa pianonsa suoraan netistä tai puhelimen välityksellä

Nykyaikainen toimintamallimme mahdollistaa parhaan palvelun ja halvimman hinnan asiakkaillemme. Otamme mielellään asiakkaamme vastaan Rajamäen myymäläämme koesoittamaan soittimia, mutta todellinen ”koesoitto” on tehtävä siinä tilassa missä soitin tulee sijaitsemaan. Voit täysin luottaa ammattitaitoomme valita mieluisa soitin sinulle tarvekartoituksen perusteella tai jos itse tiedät mitä mallia haet, voit ostoksen tehdä netissä tai ottamalla yhteyttä meihin. Laadukkaat soittimemme ovat intonoitavissa ja säädettävissä juuri halutunlaiseksi ja ne ovat tasalaatuisia ja uudenveroisia mikäli myynti-ilmoituksessa ei ole toisin mainittu.

Rajamäen varastomyymälä 

Toimimme Hellas-pianotehtaan vanhoissa tiloissa Suomen Hamamatsussa eli Rajamäessä. Osoite on Kievarintie 14, 05200 Rajamäki. Alueelle on pesiytynyt valtavasti piano-osaamista ja työuransa Hellaksella tehneitä huippuammattilaisia työskentelee edelleen kanssamme.

Lämpimästi tervetuloa koesoittamaan laajaa valikoimaamme myymäläämme Rajamäelle. Vaikka toimimmekin aktiivisesti koko Suomen alueella ja pyrimme mahdollistamaan riittävän informaation soittimista nettiasiakkaille, olet aina tervetullut paikan päälle kokeilemaan soittimia.

Esillä on yli 50-100 käytettyä ja uutta pianoa, flyygeliä, digipianoa ja urkua. Sieltä löydät varmasti omasi. Kaikki soittimet eivät ehdi näytille nettisivuille, joten kannattaa kysyä jos et täältä löytänyt omaasi.

Varastomyymälämme on avoinna sopimuksen mukaan. Jätä toiveesi käyntiajasta yhteydenottolomakkeella tai soita 09 3152 3020. Palvelemme myös viikonloppuna ja iltaisin.

Musiikin ammattilaisina arvostamme soittimien laatua ennen kaikkea. Ota yhteyttä – olemme sinua varten! 

Henkilökunta

Markus Dunder, toimitusjohtaja, myynti ja viritykset 044 5615926 markus@laatusoitin.fi, markus@pianto.io

Elias Vuorma, tuotanto; asennukset ja maalaamo 045 8778738

Joose Vähäsöyrinki, myynti 09 3152 3021 joose@laatusoitin.fi

Jaska Risku, peruskorjaukset ja koneistot 040 5301093

Jorge Araujo, export +81 70 8527 2204 jorge@laatusoitin.fi or whatsapp

 

Myymälän osoite: Kievarintie 14, 05200 RAJAMÄKI

 

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

 

Operaattori / Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Apix Messaging Oy (003723327487) / 003726015999 / 003726015999

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

 

Laatusoitin Oy (Apix Skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin posti- osoite pysyy ennallaan.

Laatusoitin Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:
003726015999@procountor.apix.fi