Yli 100€ tilaukset ilmaisella toimituksella!

Laatusoitin Oy

Myymälä:

Kievarintie 14, 05200 RAJAMÄKI

Henkilökuntaa paikalla ma-pe klo 9-16 arkisin. Avoinna sopimuksen mukaan muina aikoina. 

Luotettavaa soitinkauppaa vuodesta 2013 lähtien

Laatusoitin Oy on laadukkaiden käytettyjen ja uusien pianoiden suurin toimija Suomessa. Lisäksi valikoimassa on flyygelit, sähköpianot, urut ja muita soittimia sekä tarvikkeita kyseisiin tuoteryhmiin. Toiminta-alueemme käsittää koko Suomen. Erikoisalaamme ovat käytettyjen ja tehdasuudistettujen Yamaha pianoiden ja flyygeleiden tuonti Japanista ja niiden jälleenmyynti.

Laatusoittimen toimintamalli

Toimimme yhdestä varastomyymälästä koko Suomen markkinassa. Kuinka se onnistuu? Valitsemme myyntiin vain parhaita käytettyjä laitteita. Olemme niin vakuuttuneita ammattimuusikkoina myymiemme soittimien laadusta, että pianon tai flyygelin osto onnistuu nyt helposti ilman, että tarvitsee vaivautua paikan päälle kokeilemaan. Toimitamme valitsemasi soittimen kotiisi meidän riskillä 100% vaihto- tai palautusoikeudella. Mikäli et pidä soittimesta tai jostain syystä se ei ole sitä mitä oletit sen olevan, puramme kaupan ja haemme soittimen pois tai vaihdamme sen toiseen. Tämä oikeus on voimassa 14 vuorokautta ja senkin jälkeen vaihdamme soittimen 3 vuoden takuuaikana vastaavaan jos se ei miellytä tai jos sitä ei saa säätämällä mieluisaksi.

Noin 80% asiakkaistamme tilaa pianonsa suoraan netistä tai puhelimen välityksellä

Nykyaikainen toimintamallimme mahdollistaa parhaan palvelun ja halvimman hinnan asiakkaillemme. Otamme mielellään asiakkaamme vastaan Rajamäen myymäläämme koesoittamaan soittimia, mutta todellinen ”koesoitto” on tehtävä siinä tilassa missä soitin tulee sijaitsemaan. Voit täysin luottaa ammattitaitoomme valita mieluisa soitin sinulle tarvekartoituksen perusteella tai jos itse tiedät mitä mallia haet, voit ostoksen tehdä netissä tai ottamalla yhteyttä meihin. Laadukkaat soittimemme ovat intonoitavissa ja säädettävissä juuri halutunlaiseksi ja ne ovat tasalaatuisia ja uudenveroisia mikäli myynti-ilmoituksessa ei ole toisin mainittu.

Rajamäen varastomyymälä 

Toimimme Hellas-pianotehtaan vanhoissa tiloissa Suomen Hamamatsussa eli Rajamäessä. Osoite on Kievarintie 14, 05200 Rajamäki. Alueelle on pesiytynyt valtavasti piano-osaamista ja työuransa Hellaksella tehneitä huippuammattilaisia työskentelee edelleen kanssamme.

Lämpimästi tervetuloa koesoittamaan laajaa valikoimaamme myymäläämme Rajamäelle. Vaikka toimimmekin aktiivisesti koko Suomen alueella ja pyrimme mahdollistamaan riittävän informaation soittimista nettiasiakkaille, olet aina tervetullut paikan päälle kokeilemaan soittimia.

Esillä on yli 50-100 käytettyä ja uutta pianoa, flyygeliä, digipianoa ja urkua. Sieltä löydät varmasti omasi. Kaikki soittimet eivät ehdi näytille nettisivuille, joten kannattaa kysyä jos et täältä löytänyt omaasi.

Varastomyymälämme on avoinna sopimuksen mukaan. Jätä toiveesi käyntiajasta yhteydenottolomakkeella tai soita 09 3152 3020. Palvelemme myös viikonloppuna ja iltaisin.

Musiikin ammattilaisina arvostamme soittimien laatua ennen kaikkea. Ota yhteyttä – olemme sinua varten! 

Henkilökunta

Joose Vähäsöyrinki, toimitusjohtaja ja myynti 09 3152 3021 joose@laatusoitin.fi

Fabiano Borges, tuotanto 040 8617478

Elias Vuorma, maalaamo 045 8778738

Jaska Risku, peruskorjaukset ja koneistot 040 5301093

Jorge Araujo, export +81 70 8527 2204 jorge@laatusoitin.fi or whatsapp

Markus Dunder, viritykset 044 5615926 markus@pianto.io

 

Myymälän osoite: Kievarintie 14, 05200 RAJAMÄKI

 

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

003726015999

OpusCapita Group Oy - Itella 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Laatusoitin Oy (OpusCapita skannauspalvelu)

PL 95198
00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin posti- osoite pysyy ennallaan.

Laatusoitin Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: LaatusoitinOy.FI.P.121117- 6@docinbound.com

Helpot kuljetukset

Toimitamme ovelle tai voit tilata  sisäänkannon ja asennuksen.

Laadukkaat tuotteet

Ammattimuusikkoina tarjoamme vain parhaita tuotteita.

Hyvä asiakaspalvelu

Voit soittaa tai laittaa viestiä. Vastaamme nopeasti! Pyydä myös halutessasi video vaihtoehdoista whatsappiin.

Turvalliset maksut

Käytämme tuttua ja turvallista Paytrailia. Voit myös halutessasi ostaa Laatusoitin-rahoituksella!