Arvostelut

Based on 45 reviews
78%
(35)
9%
(4)
9%
(4)
2%
(1)
2%
(1)

Sopraano nokkahuilu, ns. kouluhuilu

S
Kawai CN-201, musta
Sirpa Väänänen

Kawai CN-201, musta

Kaunis ja toimiva

Ihana ja laadukas sähköpiano jossa kaunis ääni. Koskettimien tuntuma on todella hyvä, tällä soittaessa unohtuu, että kyseessä on sähköpiano :)

Haihdutinkankaat ja lisäainepullo kostuttimeen

Melkein kuin oikea piano

Ostin tämän 16 vuotta Yamahan CVP-307 tilalle. Kosketus on tässä täysin eri luokkaa, samoin dynamiikka ja ääni. Tällä voi soittaa täyden skaalan ppp -> fff, ja äänen värissä myös tapahtuu selkeä muutos, joten ainakin tällainen harrastelija voi mainiosti soitella chopinit ja debussyt. Erilaisia pianoääniä löytyy jokaiseen makuun ja niitä voi itse vielä viritellä. Asetuksiin kannattaa tutustua käyttöoppaan avulla, koska jotkut asetukset (esim. kuuloketyyppi) vaikuttavat huomattavasti ääneen.

Myös muut äänet ovat huippuluokkaa, ja tästä löytyy myös yksinkertainen rumpukone. Voi esimerkiksi laittaa vasempaan käteen kontrabasson ja oikeaan käteen hammondin ja soittaa rumpukompin säestyksellä. Mitään säestysautomatiikkaa tässä ei ole, mutta hauska lisä kuitenkin.

Oikeaan pianoon verrattuna tässä on se etu, että äänenvoimakkuuden voi säätää niin hiljaiselle, etteivät naapurit kimpaannu, tai soittaa korvakuulokkeilla, jolloin muu perhe kuulee vain koneiston kolinaa.

Haihdutinkankaat ja lisäainepullo kostuttimeen

NUX C-5RC

Erittäin tyytyväinen laitteen toimintaan ja helppokäyttöisyyteen.

Pianopenkki mattavalkoinen

laadukas teline

tukeva rakenne ja hyvä kantokassi

Pianopeitto rikki

Pianopeitto oli rikki. Siinä oli viiltoja takana. Toivottavasti eivät ala repeilemään kokonaan.

H
Pianojakkara (Löytönurkka!)
Heli Laurinen
Tuote rikkoutunut

Viimeistään kuljetuksen aikana rikkoutunut tuote, ei vastannut toimivuudeltaan kuvausta. Lupasivat laittaa korvaavan tuotteen veloituksetta, mikä positiivinen seikka.

Nopeat kaupat

Kiitos sujuvasta kaupanteosta. Aamulla ostopäätös, seuraavana päivänä oli soitin kotiovella. Hyvä soitin, kaikki tykkää.

J
NUX Monterey Vibe mini pedaali
John Renfors
Paljon ilo

Paljon ilo 76 eurolla, laadukas pedali,hienot univibe soundit kuin Robin Trower,etc.

J
Zoom LiveTrak L-12 - mikseri, tallennin, äänikortti
Jukka Räsänen
Onnistunut kauppa!

Tilaus ja toimitus sujui moitteetta!

K
Pianopeitto, musta
Kari Yrttiaho
Pianopeitto

Tuote OK vaikka pari pikku tahraa ja toinen selvästi kastunut. Pakkaus olisi voinut olla pienempi ja parempi, koska nyt oli vain "rytätty" laatikkoon joka lisäksi ilmeisesti kuljetuksessa hieman vaurioitunut ja likaa oli päässyt pakkauksen sisään. Itse olisin esim. viikannut/rullanut peitot vaikkapa pienen muovikelmun sisään.

Hyvä tuote

Toimii juuri niin kuin pitääkin

Urut on monikollinen sana, niin kuin housut tai sakset tai henkselit.

T
Hellas
Tuomo Järvelä

Toimitus sujui hyvin ja piano soi hienosti

Toimiva paketti flyygelin kostuttimeen

Olen käyttänyt samaa pakettia koko ajan vuodesta 2008 hankkimaani flyygeliin. Toimii hyvin ja helppo käyttää. Sama haihdutinkangas toimi jopa monta vuotta, kun en osannut/ymmärtänyt tilata sitä itse. Virittäjä toi sen aina mukanaan, mutta sitten tuli korona....

Nopea toimitus...

...ja suoraan kotiin.

A
Nuottiteline Boston MS-50
Anna-Liisa Savallampi

Valitettavasti en voi arvostella tilaamaani tuotetta,koska se ei ole vielä saapunut minulle,mutta innolla odotan joko se tulisi ensi viikon aikana...

Tyytyväinen ostokseeni

En osaa soittaa, mutta tämän ja kuvionuottien avulla olen saanut aikaan tunnistettavaa ja kehityskelpoista soittoa. Tämän pianon turvin on hyvä jatkaa eteenpäin. Saan aina kissoistamme soittoseuraa.

J
Nuottiteline OMS-280
Jorma Hilliaho
Hintansa väärti

Tukeva ja riittävän kokoinen toimiva teline. Tosi näppärät sivun pitimet.

Mainio Kawai CN-29 hankinta!

Odotin paljon sähköpianolta, mutta... sen ääni, kosketus (tärkeimmät mulle) ja tyylikkyys ylittivät odotukseni reilusti. Etenkin jazzin soittoon tuntuu saumattomasti toimivan. Pianoäänten lisäksi muutkin soittimet kuulostaa aivan alkuperäisiltä oikeilta. Huh. Ja hinta-laatusuhde: pelottavan hyvä mielestäni.

E
Nuottiteline Boston MS-50
Eija Mastosaari

Nuottiteline Boston